Meer ruimte voor jezelf en daardoor rust en zelfvertrouwen

  Blog

  Vind jij het ook zo lastig? Om tijd voor jezelf te nemen? Gewoon even niets doen of gewoon iets doen wat je leuk vindt! Mijn stilleven in de praktijk maakt mij altijd rustig en spoort me aan even te gaan zitten, te mijmeren, te dromen, plannetjes te maken. Heerlijk vind ik dat.

  In september 2016 ben ik gestart met de opleiding voor energetisch therapeut. Het laatste weekend hebben we gewerkt met het thema relatie- en organisatieopstellingen. Ik had hier al eerder workshops in gedaan maar dan altijd met meerdere mensen in een groep. Nu hebben we geleerd om het in de praktijk te gebruiken in een 1 op 1 sessie. Wat was het leerzaam en bijzonder.

  Maart op de kalender. De eerste zonnestralen verwarmen ons. De eerste kuierrondjes in de boomgaard worden alweer gemaakt. Het snoeiseizoen is aanstaande. De eerste appel- en perenbomen worden stevig onderhanden genomen.

  Het maken van een stiltewandeling met een groep mensen is een bijzondere sensatie. En ook elke keer weer spannend. Tijdens de wandeling krijg ik de gelegenheid om eerst zelf goed te voelen en na te denken wat ik wil en voel. Een gastblog van een van de deelnemers aan de stiltewandelingen van afgelopen jaar.

  Iedereen herkent dit wel, ergens geen zin in hebben en toch ja zeggen in plaats van nee. Je bent de hele dag in de weer geweest en je komt thuis en het is een enorme puinhoop. In plaats van te zeggen dat je daarvan baalt, ga jezelf weer opruimen en wordt je energie steeds minder.

  Workshops

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog