Meer ruimte voor jezelf en daardoor rust en zelfvertrouwen

  Echt verbinding voelen

  Tongerse heide tijdens stiltewandeling

  Het maken van een stiltewandeling met een groep mensen is een bijzondere sensatie. En ook elke keer weer spannend. Zeker voor degenen die heel veel  in hun hoofd zitten en moeilijk bij hun gevoel kunnen blijven.

  Een gastblog van een van de deelnemers aan de stiltewandelingen van afgelopen jaar.

  Verstand en gevoel

  Tijdens de wandeling krijg ik de gelegenheid om eerst zelf goed te voelen en na te denken wat ik wil en voel. Verstand en gevoel rustig op een lijn brengen. Verbinding maken met mijzelf. Ik klop het zand van mijn broek, en merk dat het stukje mos waarop ik ben gaan zitten een vochtige plek heeft achtergelaten.

  Meditatiemoment

  Ik geniet nog even na van het meditatiemoment. Daardoor kan mijn verstand de controle loslaten en mijn gevoel en intuïtie serieus nemen. Zelfbewust stap ik tussen de plassen door op het modderige pad. Voetje voor voetje. Helemaal uit mijn hoofd, en geheel bewust van de sensaties in mijn lichaam. Ik voel slechts wat er nu is.

  Verbinding

  In stilte vervolgen we als groep onze weg in de oneindige natuur. Ik zie het plezier en genieten in de ogen van de andere wandelaars. We voelen verbinding met elkaar en met de overweldigende natuur om ons heen. Hoopvol speuren naar wild aan de bosrand en kijken naar de vorm van de wolken boven ons. Een heerlijk moment. Ik voel me geraakt en ik merk dat de energie stroomt. Door voelen, niet zozeer door denken of praten.

  Verbinding met een ander voelen, die is begonnen bij het in verbinding komen met mijzelf en met mijn gevoelens.  Echt verbinding voelen omdat we allemaal in het Nu zijn in deze machtige omgeving, waarin we delen wat er nu is, wat we nu zien, horen en voelen en vooral wanneer ik de anderen in de ogen kijk.

  Groot cadeau voor ons allemaal

  Na 5km gepassioneerd beleven genieten van het samenzijn en het prachtige heidegebied ploffen we voldaan neer op het bankje. Nog even met z´n allen nagenieten.

  Het werkelijk kunnen verbinden met onszelf, met de natuur en met elkaar was weer een groot cadeau voor ons allemaal.

  De energie stroomt, het vertrouwen in het leven is er weer, ik voel me ontspannen, en ik voel me niet meer alleen.

  Ik wens ieder mens dit meer toe.

  Geplande stiltewandelingen

  Op dit moment zijn er geen nieuwe workshops gepland.

  Foto's gemaakt tijdens een stiltewandeling van met Ziel & Zaligheid

  Berkenboom
  Heideveld
  Wandelaars tijdens de stiltewandeling

  Workshops

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog