Meer ruimte voor jezelf en daardoor rust en zelfvertrouwen

  Het nut van relaxen

  Tuinstoelen

  Vind jij het ook zo lastig? Om tijd voor jezelf te nemen? Gewoon even niets doen of gewoon iets doen wat je leuk vindt! Mijn stilleven in de praktijk maakt mij altijd rustig en spoort me aan even te gaan zitten, te mijmeren, te dromen, plannetjes te maken. Heerlijk vind ik dat.

  Rustmomenten

  Ik wil nog zoveel leuke dingen doen in het leven en de plannetjes komen op dit soort ingebouwde rustmomenten naar boven. Een soort meditatie waar ik heel vrolijk van word.

  Vooruit… ik zal “ze” delen dan wordt het concreter voor me en wellicht denk jij wel, “daar kan ik wel mee helpen”!

  • Een gedeelte lopen van de camino naar Santiago
  • Een boek schrijven over de eenvoud van het leven (Wie kan helpen met leuke illustraties?)
  • Trouwambtenaar worden
  • Kamperreis door Australië maken met mijn gezin
  • Heel af en toe een bijzondere reis begeleiden
  • Retraite organiseren in het buitenland

  Wat zijn jouw wensen? Ik ga zo weer eens lekker een half uurtje mijmeren. Fijne dag!

   

  Workshops

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog