Nieuwsbrieven met Ziel & Zaligheid

  Met mijn deel ik graag mijn ervaringen en breng ik jullie op de hoogte van alle plannen en nieuwe workshops.

  Geen nieuwtje meer missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

  Lente 2018

  In de nieuwsbrief voorjaar 2018 vertel ik over hoe we uit onze winterslaap ontwaken en weer voorzichtig naar buiten gaan. Dit voorjaar verbouwen wij mijn praktijkruimte zodat de workshops intuïtief schilderen ook in de winter en bij wat minder weer door kunnen gaan. Maar als het zonnetje schijnt gaan we natuurlijk lekker buiten in de boomgaard aan de slag. Er staan verschillende data gepland voor de diverse creatieve workshops. Er is dit voorjaar ook een bijzondere excursie naar het Arnhems Labyrint gepland. Je kunt aanschuiven bij een "Rondje vuur" of kom tot rust tijdens een inspirerende zomeravond stiltewandeling. Nieuwsbrief gemist? Bekijk de volledige nieuwsbrief.

  Zomer 2017

  In de nieuwsbrief zomer 2017 deelde ik mijn ervaringen over het eerste half jaar van de praktijk en wat een bijzondere tijd dat was. Er zijn drie food for thoughts ontbijten geweest met als thema's "wat wil je loslaten", EFT (Emotionally Focused Therapy) en grenzen stellen. Wat hebben we genoten van de stilte wandelingen op de Tongerense hei en het Wisselse Veen bij Epe. Ook deelde ik de kracht van familie opstellingen (of organisatie opstellingen) hoe je op deze wijze snel tot de essentie van problemen kunt doordringen. Lees de volledige nieuwsbrief.

  Herfst 2017

  In de nieuwsbrief herfst 2017 deelde ik mijn gedachten over opruimen en loslaten: “Najaarsschoonmaak? Ik weet niet wat het is maar het kriebelt enorm van binnen. Zo'n zin om te ordenen, op te ruimen en alles weg te doen wat ik niet meer nodig heb.” Ook ben ik ontzettend trots dat ik op 3 oktober mijn diploma gehaald heb voor psychosociale basiskennis. En er start een nieuwe workshop: “Start je eigen praktijk”. Ik spreek namelijk de laatste tijd steeds vaker mensen die een eigen praktijk of eigen bedrijf willen starten maar niet de eerste stap durven zetten. Lees de volledige nieuwsbrief.

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog