Meer ruimte voor jezelf en daardoor rust en zelfvertrouwen

  Stiltewandeling op de hei

  Bloeiende heide

  Als ik een rustmoment zoek op een te drukke dag, dan verlang ik wel eens naar een wandeling op de heide. Heerlijk even uit mijn gedachten stappen en verbinding zoeken met dit prachtige natuurgebied.

   Ik kom graag op de heide. Om te genieten van de overweldigende stilte en weidsheid, om te ervaren hoe mijn ademhaling zich aanpast aan het ritmisch bewegen van mijn voeten, en om mij onderdeel van dit grote geheel te voelen. Even helemaal een zijn met moeder natuur.

  Zonder mening en elke keer anders

  Het fijne van moeder Aarde is dat ze er altijd is voor mij. En ze is zoals ze is. Zonder een mening. En toch elke keer weer anders. Het geluid van een overvliegende raaf, de harsgeur van de grove den, de modderplas op een pad, een enkele regendruppel op mijn hoofd.

  Simpelweg ervaren

  Langzaam maakt de stilte zich meester van mijn hoofd. Geen ruimte meer voor de dagelijkse beslommeringen, maar simpelweg ervaren wat er om mij heen is. Ik beleef het leven zonder erover na te denken. Mijn aandacht gaat niet verder dan mijn volgende stap. Opletten dat ik niet struikel over een gat of oneffenheid.

  Het mooie is, dat we allemaal kunnen genieten van de natuur. Gewoon af en toe de tijd nemen om uit onze gedachten te ontsnappen.

  De Tongerense heide ligt er uitnodigend bij. Klaar om een fijne Stiltewandeling te maken. Ga je ook mee?

  Workshops

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog