Meer ruimte voor jezelf en daardoor rust en zelfvertrouwen

  Werken met energie

  Organisatie opstelling m.b.h.v. Playmobil poppetjes

  In september 2016 ben ik gestart met de opleiding voor energetisch therapeut. Het laatste weekend hebben we gewerkt met het thema relatie- en organisatieopstellingen. Ik had hier al eerder workshops in gedaan maar dan altijd met meerdere mensen in een groep. Nu hebben we geleerd om het in de praktijk te gebruiken in een 1 op 1 sessie. Wat was het leerzaam en bijzonder.

  Inzicht in wat er echt toe doet en wat belangrijk is

  Eerst stemt de vrager zich af op een doel “waar sta je over 1, 3 en 5 jaar” en dan gaan we in een 1 op 1 setting aan de slag met playmobilpoppetjes. Door de poppetjes op gevoel te plaatsen en vervolgens te herplaatsen, krijg je enorm veel inzicht wat er echt toe doet en wat belangrijk is. Het geeft inzicht waar energie lekt en wat energie geeft en je gelukkig maakt. Wat kun je loslaten? En waar moet je juist je aandacht aan geven?

  Dat geeft zelfinzicht en een aanzet tot verandering.

  Wil je dit ook eens ervaren? Maak dan gauw een afspraak voor een sessie!

   

  Workshops

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog