Samen het veranderingsproces op gang brengen

  Coaching

  Individuele coaching

  bloemen

  Er vanuit gaande dat je diep van binnen het antwoord al weet help ik je bij je “eigen – wijze – ik” te komen. Naast gesprekstherapie maak ik vooral gebruik van ontspanningsoefeningen en visualisaties.  Je zult merken dat je hierdoor diepgaande inzichten krijgt die een veranderproces op gang brengen.

  Laagdrempelig en praktisch

  Ik bied laagdrempelige en praktische begeleiding aan mensen die de regie weer in eigen hand willen nemen, omdat ze zich geleefd voelen door de verwachtingen van anderen, worden overspoeld door emoties of het gevoel hebben dat het leven aan ze voorbij gaat. Je wordt door mij meegenomen in een veranderingsproces, waarbij je zelfinzicht wordt vergroot, rust ontstaat in je emoties en je gevoel van eigenwaarde wordt versterkt.

  Waarom bij mij?

  Ik zit zelf lekker in mijn vel, geniet met volle teugen van het leven, haal veel positieve energie uit mijn contacten met de mensen om mij heen, en maak voldoende tijd voor mezelf en de ontplooiing van mijn creatieve kanten. Leven met ziel & zaligheid is mijn passie. Die passie wil ik doorgeven aan de mensen die ik begeleid. Ik ben opgeleid tot psychosociaal coach en energetisch therapeut. De sfeer van mijn praktijk is relaxed. Het is sfeervol en heerlijk rustig gelegen in een mooie landelijke omgeving. Na afloop ga je ontspannen en vol energie weer naar huis.

  Voor wie is het geschikt?

  Het is geschikt voor mensen die de wens hebben om te veranderen maar niet weten hoe of niet durven. Daarbij moet je denken aan mensen die moeite hebben om keuzes te maken, grenzen aan te geven en te bewaken op het werk, in gezin, relatie of familie. Maar ook zij die die faalangst hebben , onzeker zijn, zich ondergewaardeerd voelen, een verlies te verwerken hebben, angstig zijn of zich gestrest voelen.

  Coaching gecombineerd met intuïtief schilderen

  Soms is het moeilijk om bij je gevoel te komen of om over je gevoel te praten. Het kan dan fijn zijn om eens intuïtief te schilderen of te tekenen en om te ontdekken wat er dan gebeurt. Vaak kom je dan sneller bij de kern van het probleem of jouw hulpvraag.

  Hoe ziet de coaching met intuïtief schilderen er uit?

  Vaak zijn we tijdens het coachinggesprek tegen bepaalde items aangelopen die niet goed omschreven konden worden. Als je lange tijd alles “wegstopt” wordt het vaak heel moeilijk om alles weer echt naar boven te halen en met woorden goed te omschrijven wat en waarom diverse zaken voor jou zo moeilijk of belangrijk zijn. Dan kan het heel fijn zijn om een poosje niet te praten maar even beeldend met je handen aan de slag te gaan.

  Luisteren

  Aan de hand van het gesprek dat we in het eerste gedeelte van de sessie hebben gehad doen we een visualisatieoefening en vertel ik een verhaal. Dit werkt voor jou heel ontspannend, gewoon even niet praten, peinzen of piekeren maar rustig en ontspannen luisteren en al je zintuigen openzetten.

  Beeldend

  Daarna ga je naar je doek en begin je te schilderen, bij voorkeur met je handen maar er zijn ook kwasten hoor. Terwijl je beeldend bezig bent kom je veel zaken waar we eerder over spraken maar die je toen niet onder woorden kon brengen, weer tegen. Die masseer je nu als het ware in je schilderdoek; blijdschap, vrijheid, gemis, verdriet en/of boosheid.

  Met nieuwe inzichten naar huis

  Na afloop spreken we het nog even na en hopelijk ga je met nieuwe inzichten weer naar huis. Weer een stapje verder naar wat je werkelijk wilt.

  Tarieven coaching

  • Individuele coaching € 65 (1 uur)
  • Individuele coaching gecombineerd met intuïtief schilderen: € 85 (2 uur)

  Tarieven zijn inclusief BTW en materialen.

   Benieuwd of de coaching van met Ziel & Zaligheid iets voor jou is?

  Neem dan contact met mij op

  "Ik vind het nog steeds geweldig! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar jezelf!!! Meggy neemt alle tijd voor je, luistert goed en laat je oefeningen doen die erg confronterend zijn maar je helpen om verder te kunnen gaan! Ik kijk altijd uit naar de afspraken en ze zorgt dat je je op je gemak voelt! Top bedrijf!"
  "Nadat het op verschillende punten in mijn leven vast liep, ging het niet zo goed met mij... Bij mijn psycholoog kreeg ik ook het gevoel dat ik niet verder kwam, mn lijf zat zo vol spanning en stress, dat het me gewoon belemmerde in mijn leven. Toevallig kwam Meggy op mijn pad Ik heb een individuele afpraak gemaakt en voor het eerst had ik het gevoel dat ik begrepen werd. De oefeningen,de verschillende inzichten in situaties, de gesprekken, de heerlijke omgeving en de knusse praktijkruimte hebben er mede aan bijgedragen dat ik nu weer op de goede weg ben, iedereen zou dit gewoon puur voor zichzelf moeten doen. Je voelt je meteen thuis bij haar en dat vond ik erg fijn. Meggy heeft er voor gezorgd dat ik weer de regie over mn leven heb en daar ook keuzes in moet maken. En daar ben ik volop mee bezig!! Kan haar niet genoeg bedanken."

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog