Meggy Timmer - Oostdijck

  Over mij

  Meggy (51), getrouwd met Eric en moeder van Floris (9 jaar). Met ziel & zaligheid wonend in Vaassen op de Veluwe in een prachtige, inspirerende omgeving.

  Positieve energie

  Ik zit lekker in mijn vel, geniet met volle teugen van het leven, haal veel positieve energie uit mijn contacten met de mensen om mij heen, en maak voldoende tijd voor mezelf en de ontplooiing van mijn creatieve kanten. Dat was niet altijd zo. Ik voelde me vaak geleefd door de verwachtingen van anderen, werd overspoeld door emoties, en had het gevoel dat het leven aan mij voorbijging. Door allerlei therapieën te doorlopen, workshops te volgen en te gaan studeren heb ik zelfinzicht gekregen en de innerlijke kracht gevonden om de regie van mijn leven in eigen hand te nemen.

  Leven met ziel & zaligheid is mijn passie

  Die passie wil ik doorgeven aan de mensen die ik begeleid. De sfeer van mijn praktijk is relaxed. Het is sfeervol en heerlijk rustig gelegen in een mooie landelijke omgeving. Na afloop gaan de mensen altijd ontspannen en vol energie weer naar huis.

  Afsluiting opleiding energetisch therapeut

  In juni 2018 heb ik meegedaan aan de intensive week op de Wellenberg ter afsluiting van mijn opleiding tot energetisch therapeut. Het was een mooie afsluiting en ik ben blij dat ik deze opleiding gevolgd heb omdat het mezelf veel heeft gebracht (persoonlijke, intuïtieve ontwikkeling), maar ook heeft het me veel handvatten gegeven om anderen te begeleiden naar een gelukkiger leven.

  Wat is energie?

  Wat is nu energie en wat een energetisch therapeut? Alles bestaat uit energie, wrijf maar eens tussen je handen en probeer daarna je handen langzaam tegen elkaar te doen. Dan voel je een soort bal tussen je handen en dat is energie. Als je goed oefent en een beetje door de oogleden kijkt dan kun je misschien ook een aura zien rond mensen (een witte streep langs het hoofd soms) en rondom de bladeren van de bomen. Vooral als de lente eraan komt en er veel energie in de knoppen van de bomen zit om de blaadjes te laten uitkomen).

  Of denk eens aan je telepathische vermogens, dat je aan iemand denkt en je wordt door die persoon gebeld. Dat is ook energetisch. Of die collega die altijd zo mopperig is en als je daar dan mee werkt dan voel jij je ook opeens chagrijnig terwijl je 's morgen vrolijk uit bed was gestapt. Of juist het omgekeerde: je was niet zo vrolijk maar je enthousiaste vriendin krijgt jou ook weer in je goede humeur. Hoog gevoelige mensen kennen vast nog veel meer voorbeelden.

  Onzichtbare kracht

  Je kent ook vast wel de uitdrukking: "wat je aandacht geeft groeit", of "wie goed doet, goed ontmoet." Je hebt daar vast zelf voorbeelden van. Dat heeft allemaal met onzichtbare kracht, energie te maken.

  Wat kan ik voor jou betekenen als energetisch therapeut?

  Wat nou als de energie bij jou verstoord is? Je niet lekker in je vel zit, je het niet meer ziet zitten, je niet meer weet waar je moet beginnen? Je jezelf rust gunt, ontspanning en meer vrolijke momenten? Als energetisch therapeut ontmoet ik je graag in mijn praktijk om je te begeleiden. Ik geef je een luisterend oor, ik beweeg met je mee en begeleid jou graag op jouw weg naar een fijner leven. Ook leer ik je meer te vertrouwen op je intuïtie en op je innerlijke kracht. Ik werk door middel van praten, ontspanningsoefeningen, visualisaties, familieopstellingen, tekenen, schilderen, stilte, wandelen en aandacht. We kijken samen naar wat bij jou past.

  Opleidingen

  2017 NOGG – leren vanuit een Holistische visie – Psychosociale basiskennis

  2016 Wellenberg Academie – 2-jarige opleiding voor Energetisch Therapeut

  2010 SPSO Academie voor integrale menswetenschappen – opleiding voor praktijkondersteuner huisarts GGZ

  2005-2010 SPSO Academie voor integrale menswetenschappen – 4-jarige opleiding psychosociaal werker

  Scriptie: verwerking van een miskraam vanuit contextueel perspectief

  1984-1990 Radboud Universiteit Nijmegen – Spaanse Taal- en Letterkunde (doctoraal)

  Workshops

  2017 Danielle Jaspers – cursus intuïtief schilderen

  2016 Leonie Zieverink – workshop intuïtief schilderen

  2009 Bert Hellinger Instituut – Meerdaagse Workshop Familie opstellingen

  2007 SPSO Academie voor integrale menswetenschappen – workshop dromen

  2007 SPSO Academie voor integrale menswetenschappen – coachen vanuit je hart

  2007 SPSO Academie voor integrale menswetenschappen – creatieve loopbaanbegeleiding

  Meggy Timmer

  "Bij goed weer ontmoet ik je graag in onze boomgaard of maken we een wandeling op de hei."

  Wil jij op de hoogte gehouden worden van mijn activiteiten? Meld je dan aan voor mijn mailinglist. Regelmatig verstuur ik een nieuwsbrief vol met nieuws over de workshops en andere interessante activiteiten.

  Aanmelden nieuwsbrief

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog