Inspirerende workshops

  Herfstwandeling in stilte

  Herfstwandeling 2018

  Stilstaan bij de natuur. Al het moois ervaren wat ieder seizoen ons te bieden heeft. Maar ook even stilstaan bij jezelf. “Als je wandelt heb je tijd om even stil te staan”. Als je je zintuigen helemaal open stelt dan zul je ervaren dat alles om je heen veel intenser is. Je hoort de geluiden en de stilte, je ruikt de geuren en je ziet veel meer door met aandacht om je heen te kijken. We beginnen met een kopje thee of koffie en we doen een visualisatie of meditatie oefening. Je krijgt een opdracht mee om je tijdens de wandeling op te bezinnen. Na afloop is er nog een drankje en iets lekkers en is er gelegenheid om de opgedane ervaringen met elkaar te delen. Het wandeltempo is rustig, afstand is ongeveer 5 kilometer. – Innerlijke rust – Tijd voor reflectie – Bijzondere ontmoetingen

  Stilte is het nieuwe goud

  "Stilte is het nieuwe goud", grinnikt hij (Meditatieleraar Tijn Touber). De enorme populariteit van meditatie, yoga en mindfulness, schrijft hij toe aan een behoefte aan zingeving. "Mensen hebben van oudsher al de behoefte om samen te komen op zoek naar spirituele waarden. Vroeger gebeurde dat in de kerk. Nu dat voor veel mensen is weggevallen, wenden zij zich tot alternatieven." In de stilte liggen volgens Touber veel antwoorden. "Die zitten namelijk in jezelf. Door stil te zijn, kom je weer in contact met je inner voice." (Bron: Stilte als het nieuwe goud, Kiki Kolman)

  Wandel stil door de herfst

  Zin om mee te gaan met onze herfststiltewandeling? Stil genieten van de herfstkleuren. Laat je imponeren door dit nieuwe seizoen. De drukke zomer ligt achter je. Kom tot rust en voel je verbonden met de natuur. De herfst zit vol nieuwe energie.

  Onderstaande foto's geven je een goed beeld van de sfeer tijdens een stiltewandeling.

  Berkenboom
  Heideveld
  Wandelaars tijdens de stiltewandeling

  Workshop details:

  Datum 13-10-2019 - 11:00
  Einddatum 13-10-2019 - 13:00
  Max. deelnemers 10
  Inschrijven kan tot 10-10-2019 - 12:00
  Prijs per persoon €17,50
  Locatie Start stiltewandeling

  Locatie details: - Start stiltewandeling

  Start bij openbare parkeerplaats aan de hoek Veenweg en Boerweg in Epe, bij de Tongerense Heide en Wisselse Veen (gebied van het Geldersch Landschap).

  De online inschrijving voor deze workshop is gesloten. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

  Reacties "Stiltewandelingen"

  "Ik heb vorige week meegedaan met de voor het eerst georganiseerde stiltewandeling en wat was dat fijn. Super verzorgd en super begeleiding wat resulteerde in een hele mooie ochtend, een ochtend om even stil van te worden, goed voor de innerlijke mens dus! Dank jullie wel daar voor! Zeker een dikke aanrader voor iedereen die even de behoefte heeft om tot zichzelf te komen! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!"

  Reacties "Food for thought ontbijt"

  "Een fijne ochtend gehad en een heerlijk ontbijt".
  "Ik vond het een zeer geslaagde ochtend!! En wat had je lekkere dingen gemaakt!!"
  "Wat een fijne ontspannen ochtend. Ik heb ervan genoten. ?"

   

  Reacties "Speelse kunst ochtend"

  "Wat een mooie en liefdevolle ochtend was dit! Heerlijk om dit te doen, een hartvormig doek inkleuren met verf en daarna beplakken met foto's uit je jeugd en met de mooiste plaatjes uit diverse tijdschriften."

  Reacties "Start je eigen bedrijf of praktijk"

  "Dank je wel Meg. Een hele fijne cursusdag gehad. Zeer leerzaam. Wie wil starten maar niet weet hoe ..... Volg deze cursus en je kan verder!!!"
  Lydian Oudendijk

  Contact & adresgegevens

  met Ziel & Zaligheid

  Meggy Timmer-Oostdijck
  Kluinweideweg 17
  8171 PS VAASSEN

  Stel je vraag


  Privacy verklaring

  Lees mijn blog